Våra rum

Alla rum på Hotel Älgen har trestjärnig standard. 
Alla rum har trådlöst internet som får nyttjas fritt. Rummen Är nyrenoverade och håller bra standard.

Enkelrum

Enkelrummen har 105 cm sängar. Rummen har eget badrum, hårtork och platt tv. Hotellet är helt rökfritt och fri tillgång till trådlöst internet finns i alla våra rum och allmän utrymmen.

Dubbelrum

Våra dubbelrum har sängar som är från 160 cm till 180 cm. Rummen har eget badrum, hårtork och platt tv. Hotellet är helt rökfritt och fri tillgång till trådlöst internet finns i alla våra rum och allmän utrymmen.

Superior-rum

Superior rummet har en 180 cm säng och en bäddsoffa. Perfekt för familjer.  Rummet har eget badrum, hårtork och platt tv. Hotellet är helt rökfritt och fri tillgång till trådlöst internet finns i alla våra rum och allmän utrymmen.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.