Reseinformation: Covid-19
Din hälsa och din trygghet är viktigast för oss när du bor på ett Best Western-hotell.
Vi på Best Western Hotels & Resorts håller oss uppdaterade via myndigheternas kanaler för råd samt aktuell status i respektive land. Vi följer noga vägledningen från Världshälsoorganisationen WHO och Folkhälsomyndigheten. Vårt fokus är att tillgodose våra gäster behov.
Här är exempel på några åtgärder som vidtagits:
Hotellen har ökat fokus på städning av gemensamma utrymmen som till exempel receptionen, möbler i frukostmatsalen och utrustning i gymmet.
Regelbunden rengöring av frekvent använda ytor, såsom nyckelkort, dörrhandtag, hissdörrar och knappar.
Vid frukostbuffén säkerställs en god hygien, bestick och fat byts ofta och handsprit finns tillgängligt för de som önskar. Vi erbjuder även"Best Breakfast to go". 
LÄS MER OM VÅRT KVALITETSARBETE
Best Western Rewards
Om du är medlem i Best Western Rewards och har uppnått en medlemsnivå över Blue kommer vi att låta dig behålla din medlemsnivå till 31 januari 2022 även om du inte uppfyller kraven för antal genomförda vistelser under året. Vi har full förståelse för att dina resvanor kan ha påverkats mycket av situationen kring Covid-19 och vi vet att det ligger helt utanför din kontroll. Du är vår värdefulla kund och vi uppskattar att du bor på våra hotell.
Av-/ombokningar
LÄS MER HÄR
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.